Logboek maken op locatie, advies en inspectie; met QR-Code sticker en meldsysteem
Aan de hand van de bouw-/en installatietekeningen worden er in het pand de doorvoeringen door onze medewerkers via de app geregistreerd.
Afhankelijk van het pand en locatie, wordt dit meestal samen gedaan met de uitvoerder, medewerker beheer en/of eigenaar. Bij voorkeur doen wij de registratie rechtstreeks met markers op de bouwtekeningen en worden bij de doorvoeringen QR Code stickers geplakt voor controles en meldingen. Na de registratie ontvangt u een overzicht van eventuele doorbroken doorvoeringen en doorvoeringen die nog niet (voldoende) brandwerend zijn gemaakt. De controle en invoer worden gedaan door een gecertificeerde medewerker met jarenlange ervaring in de bouwkundige brandwerendheid en u eventueel kan adviseren of de juiste producten en afdichtmethoden gebruikt zijn. 

Heeft u andere bijbehorende documenten van de inspectie, productcertificaten of een (gescande) bouwtekening, dan worden deze bij uw project bijgevoegd. U ontvangt van ons een inlog naar uw project(en) om de logboeken in PDF te printen, aangeleverde documenten en bouwtekeningen te downloaden.
De meldingen vanaf de sticker of via de PDF bouwtekeingen worden opgeslagen in het logboek met datum en tijd.
Heeft u meerdere projecten met verschillende opdrachtgevers, dan ontvangt u voor iedere project andere inloggevens die u met uw opdrachtgever kunt delen.

• Per project een inlog 
• Tot 2.500 doorvoeringen per logboek werklocatie
• Downloaden PDF logboek (voorbeeld) met gegevens 
• Downloaden documenten

• Optioneel PDF bouwtekening met kleurmarkers (type doorvoer) en link naar de gegevens
• Controle en registratie vanaf bouwtekening mogelijk
• Optioneel online bewaren van uw logboek, bouwtekening en gegevens

Voor meer informatie en een offerteaanvraag kunt u contact opnemen

Overzicht werking registratie met QR Code stickers