Met de softwareversie 3.1 client van QR Log Systems kunt u voordelig en snel uw doorvoeren rechtstreeks op de bouwtekening loggen. Met de client-versie werkt u in het system van QR Log Systems en kunt u tegen lage kosten uw logboek maken. 


Android App voor offline rechtstreeks op bouwtekening loggen
Met de App op uw mobiele telefoon of tablet kunt u zowel online als offline werken. Voor de werkzaamheden selecteert u snel en eenvoudig de gegevens en voegt u een foto toe die in de PDF-rapportage zichtbaar is.

Iedere soort doorvoer krijgt op de bouwtekening zijn eigen kleur marker. Deze kleuren en posities worden doorgestuurd naar de server. Hier kunt u een bouwtekening in PDF downloaden met daarop de kleuren en nummers van de QR-Codes. Om de gegevens te bekijken kunt u in de PDF op de marker klikken en worden de gegevens zichtbaar in de webbrowser.


Online beheer
In het online beheer kunt u product certificaten en andere documentatie aan het project toevoegen. Voor uw (na-)calculatie kunt u een Excel overzicht van het hele project downloaden. Met 1 druk op de knop kunt u selecteren, berekenen en eventueel uw meerwerk uit het project halen.


Prijs stickers (€ 1.20 p.st.) is inclusief gebruik admin en Android app
Voor deze versie betaalt via de stickers een all-in prijs om te kunnen registreren, onbeperkt logboeken en bouwtekeningen downloaden, het gebruik van de admin met Excel export van al uw projectgegevens en toevoegen van werklocaties met bouwtekeningen.


Hoe werkt ’t? Direct starten!
Telefonisch (085-8000650) of per e-mail (info@qrlog.nl) meldt u uw project bij ons aan en u ontvangt van ons inlog-gegevens om de app te activeren. Wij plaatsen voor u de bouwtekeningen in de app, sturen u de stickers per post toe en u kunt beginnen met het loggen. Met de inlog kunt u in de online omgeving het PDF logboek en de bouwtekening bekijken en voor uw klant downloaden. In de online omgeving kunt u uw productcertificaten toevoegen, werklocaties aanmaken, bouwtekeningen uploaden en een Excel export met alle gegevens van het project downloaden voor (na-)calculatie.

 Ontwikkeling software dankzij een bijdrage van Provincie Drenthe
Deze software hebben wij mede kunnen ontwikkelen dankzij een subsidie van Provincie Drenthe op grond van de Uitvoeringsregeling Vouchers "IkBenDrentseondernemer.nl" 
Voor meer informatie kunt u kijken op de website 
https://www.provincie.drenthe.nl/@125418/voucherregeling/