Digitaal loggen en eenvoudig PDF rapportages maken met QR codes en markers op online bouwtekening

 

Met de software van QR Log Systems kunt u snel een eenvoudig uw werkzaamheden loggen, PDF rapportages maken en bouwtekeningen online voorzien van markers met uw werkzaamheden. Bij het loggen van de werkzaamheden kunt u de specificaties toevoegen die u voor de brandwering heeft gebruikt, foto en opmerkingen toevoegen. Online kunt u de bouwtekening voorzien van markers met de laatste 3 nummers van de doorvoering en op de bouwtekening afdrukken.

 


Android App voor online en offline 
Met de App op uw mobiele telefoon of tablet kunt u zowel online als offline werken. Voor de werkzaamheden selecteert u snel en eenvoudig de gegevens en voegt u een foto toe die in de PDF-rapportage zichtbaar is.


Gegevens bewerken en rapportage
In het online beheer gedeelte kunt u eventueel achteraf de ingevoerde gegevens bewerken en de foto vervangen om een perfecte rapportage te maken. Het online beheer kunt u per project certificaten en andere informatie toevoegen zoals productcertificaten.


Inloggen opdrachtgevers
Uw opdrachtgevers en/of klanten kunnen inloggen om de werkzaamheden te volgen, PDF rapportages en bewerkte bouwtekeningen te bekijken en te printen.
(meer informatie voor gebouweigenaren)


Bouwtekening voorzien van werkzaamheden
Een project is opgebouwd uit werklocaties. Per werklocatie kunt u een bouwtekening uploaden. Deze bouwtekening wordt op de server omgezet naar een bewerkbaar bestand waarop u gekleurde markers met de laatste 3 nummers van de doorvoering kunt aanbrengen.
Door het aanklikken van de marker worden de gegevens van de doorvoering ingeladen en bij het printen worden deze markers met nummers op de bouwtekening op A0 formaat weergegeven.
Meer informatie over de werking >>


Onderdeel van de brandwering van het gebouw
De stickers die u plaats bij de doorvoering maken deel uit van de brandwering van het gebouw. Bij werkzaamheden aan de doorvoering wordt deze door derden gescand en krijgt u als gebruiker de melding “Doorvoering (urgent) doorbroken“. Door het plaatsen van qr-stickers kunt u een lange verbintenis aangaan met uw opdrachtgever om de brandwering van het gebouw te waarborgen.

Controle mogelijkheid en gegevens doorvoering bekijken door extern
De qr-code sticker maakt het mogelijk om deze door derden te scannen. Dit kan zijn bij een controle door bijvoorbeeld de brandweer. Na het scannen van de sticker worden alle gegevens van de doorvoering getoond in de mobiele telefoon van de controleur getoond.
 

Installatie van de software op uw eigen server
I.v.m. privacy van uw klanten en misschien een beter gevoel over waar de data lees verder...

 Honderden gebouwen in Nederland zijn voorzien van het QR Log Systeem met het digitaal logboek en meldingen voor onderhoud en controle. Een aantal referenties vindt u in dit overzicht
 


 

Bovenstaand een beknopte omschrijving van de belangrijkste functies.
WIlt u uitgebreide (prijs-)informatie en/of een demo, neemt u dan contact met ons op.

- Voorbeeld rapportage (PDF)
- Algemene informatiebrochure